TRACIA FAMILIA

rulotă turistică

DESPRE VÂNZAREA RULOTEI TRACIA FAMILIA

Rulota prezentată aici este prototipul primului model de rulotă turistică, Tracia Familia, fabricată de Tracia Caravan. În februarie a.c. ar fi trebuit să înceapă producția de serie, după îndelungi negocieri cu un fond de investiții german. Rulota pe care o vedeți aici, pe site, ar fi costat 17.800 €+TVA. Din păcate, cu două săptămâni înainte de începerea războiului din Ucraina, germanii au suspendat negocierile ”din cauza situației geopolitice complicate”. Am crezut, atunci, că este un pretext pentru a se retrage. După două săptămâni rușii intrau în Ucraina.

Am căutat un investitor român. Am întâlnit fie neserioși, fie oameni care nu înțeleg afacerea, fie oameni care printr-o anume conjunctură au ajuns să aibă bani și cred că asta e sinonim cu a fi investitor. Nu am renunțat la ideea de a găsi un investitor român dar nici speranțe foarte mari nu avem. Poate, dacă lucram la o aplicație IT (no offense!)...

Așa că decizia a fost să continuăm proiectul pe cont propriu, așa cum am început. E greu, e foarte greu, totul durează foarte mult. Ne contactează foarte mulți potențiali clienți care au aflat de proiect, fără ca noi să facem altă reclamă în afara publicării site-ului. Suntem în lucru cu prototipul celui de-al doilea model. Pe măsură ce vom găsi resurse pentru a fabrica și a vinde câte o rulotă vom continua cu încă una, încă două și tot așa până când vom avea o minimă producție de 100 de bucăți pe an. Nu știm cât timp ne va lua asta dar oricât ar dura vom merge mai departe.

Le mulțumim tuturor celor care apreciază produsul nostru. Ne pare rău pentru toți cei care ar dori să cumpere o rulotă Tracia dar acum nu le putem vinde. După construcția celui de-al doilea prototip – un model diferit de Tracia Familia – în măsura în care vom găsi suficient de mulți potențiali clienți care să aibă încredere în noi și în produs prin finanțare în avans, e posibil ca lucruruile să se miște mai repede. E posibil, totodată, ca cei care ne vor spijini prin cumpărare cu plata în avans, să devină acționari la Tracia Caravan. Încă nu am luat o decizie finală.

Avem o bază de date cu toți cei care ne-au contactat de-a lungul timpului. Dacă vă interesează proiectul nostru, vă rugăm să ne scrieți la office@traciacaravcan.ro . Toți potențialii noștri clienți vor fi informați simultan în momentul în care vom face publică decizia noastră referitoare la modalitatea de continuare a drumului rulotelor Tracia.

De cele mai multe ori, drumul poate fi cel puțin la fel de frumos, dacă nu, mai frumos decât destinația.

Text actualizat în iulie 2022

Gabriel Bugnar

Tracia Caravan Romania

www.traciacaravan.ro

gabriel.bugnar@traciacaravan.ro

+40722123344