TRACIA FAMILIA

rulotă turistică

Preț 17.800€

(+TVA 21.182€)

CONDIȚII DE VÂNZARE

Prima serie de 20 de rulote Tracia Familia este inaugurală. Rulotele vor avea dotările descrise în ”Datele tehnice”. În preț este inclusă livrarea rulotei oriunde pe teritoriul României.

Garanția este de 10 ani pentru caroserie și mobilier din partea Tracia Caravan și garanția asigurată de producători pentru componente (frigider, boiler, sobă etc., în general de 2-3 ani, depinde de fiecare producător).*

Rulota se vinde pe bază de contract în care sunt stipulate dotările care intră în preț și modalitatea de livrare.

În afară de seria de omologare conferită de Registrul Auto Român, fiecare rulotă va avea o serie emisă de Tracia Caravan, serie însoțită de un certificat care atestă apartenența rulotei la seria inaugurală.

Prețul se achită 50% avans și 50% la livrare, în lei, la cursul BNR din ziua plății.

Plata avansului se face în momentul semnării contractului, cu livrare în termen de șase luni de la achitarea avansului. Tranșa a doua se achită în momentul livrării.

Înscrierile pentru rulotele din seria inaugurala pot fi făcute în perioada 23 noiembrie 2021-24 ianuarie 2022. După contractarea primelor 20 de rulote, modelul standard nu va mai conține unele dintre opțiunile din actuala ofertă, chiar dacă termenul de 24 ianuarie nu a fost atins. Livrarea se va face contra cost.

Alte opțiuni, pentru actuala ofertă, care nu sunt stipulate în ”Datele tehnice” și nu intră în preț, se instalează la cerere, contra cost.

Pentru exprimarea interesului completati formularul de contact de la baza paginii. Contact: office@traciacaravan.ro +040722123344

*Garanția Tracia este asigurată cu condiția ca revizia tehnică să fie făcută la termen, inclusiv cu măsurarea umidității din pereți și schimbarea chederelor de la îmbinarea pereților, dacă este cazul.