TRACIA FAMILIA

rulotă turistică

Rulota prezentată pe site este prototipul primului model fabricat de Tracia Caravan, rulota Tracia Familia.

Rulotele din prima serie de 20 de bucăți, seria inaugurală anunțată la finele lunii noiembrie 2021, vor fi la fel ca modelul prezentat pe site, cu toate opțiunile incluse, cu garanția extinsă și livrarea gratuită, totul în prețul stabilit prin contract.

Le mulțumim  clienților noștri pentru încrederea acordată.

La începutul lunii martie a.c. vom anunța deschiderea înscrierilor pentru precomenzile celei de-a doua serii. Așa cum am anunțat încă de la lansarea prototipului, această serie va fi de 50 de rulote însă avansul va fi mai mic, prețul, deasemenea mai mic dar pentru modelul standard, model în care nu vor fi inlcuse o serie de opțiuni prezente în prototip. Acestea se vor adăuga și achita separat.

Îi rugăm pe toți cei interesați de produsul nostru să ne lase un mesaj prin formularul de contact. La reluarea precomenzilor vor fi primii anunțați.

Totodată, avem în lucru prototpilul unui model mai mic, pentru 2/3 persoane. Au fost mulți cei care ne-au solicitat acest model pe care îl aveam în proiect. Sperăm, cât mai curând, să finalizăm prototipul și să omologăm această nouă rulotă, Tracia Duo, astfel încât să putem începe producția de serie.